Trio - Zmogljiva vsestranskost

Trio2017-07-17T13:52:30+00:00

Zmogljiva vsestranskost

TRIO je večnamenski in močan brusni stroj za vmesno in končno brušenje tal.
Namenjen je pripravi tal, renovacijskim delom na gotovem parketu ter je idealen za perfektna vmesna in končna brušenja. TRIO triploščni brusni stroj obsega zavidljiv spekter del.
Močan motor je optimalno narejen tako za grobo brušenje (odstranjevanje lepil itd.) kot tudi za fina vmesna in končna brušenja. Vgrajen sesalec s prašnim senzorjem in dobro premišljen filtrirni sistem omogočata delo skoraj brez prahu. Odstranitev vreče za prah je prav tako brezprašno opravilo. Stroj je dobavljiv skupaj s tremi univerzalnimi diski in dodatno 8 kg utežjo.

Idealna uporaba:

Odličen za končno obdelavo tal in renovacijo trdega lesa, parketa, gotovega parketa, plute in kamna. Namenjen je čiščenju in poliranju kot tudi za suho obdelavo estrihov in betonskih tlakov. Primeren samo za suha dela in tla.

Disk za rezkanje

Trije reverzibilni rezalni segmenti iz sintranega karbida. Nastavljiva globina dela z brezstopenjsko nastavitvijo višine. Premer diska: 200 mm.
Področja uporabe:
Priprava betonskih tlakov, odstranjevanje lepil, filcev, podlog itisona, smol in barvnih premazov, trdne in mastne umazanije, namenjen tudi za odpravljanje nepravilnosti na estrihu.

Čistilni krožnik

Iz naravne žime
Premer: 200 mm
Področja uporabe:
Čiščenje tal, poliranje tal z voski in čistilnimi sredstvi.

 

Enofazni AC motor s prenapetostno zaščito in termično zaščito pred preobremenitvijo 230 V /
50 Hz /
1.8 kW
Delovna varovalka min. 16 A
Premer brusnega diska 200 mm
Hitrost brusnega valja 600 Obr./min
Teža stroja 78 kg

Ostali motorji – pošljite povpraševanje!

Pokličite:03 758 07 20
Pošljite povpraševanjeza ugodno ponudbo!
Ime in priimek:
Vaš e-mail naslov:
Telefon: