Storitve2017-07-17T10:49:03+00:00

Polaganje talnih oblog, svetovanje, izmere

Naše 27 letne izkušnje na področju polaganja talnih oblog, nam omogočajo strokovno svetovanje pri izbiri in vgrajevanju talnih oblog. Stranki prisluhnemo, upoštevamo njene želje, smo hitroodzivni, natančni in odgovorni pri dogovorih in rokih izvedbe. Vgrajujemo vse vrste PVC in tekstilne talne obloge, pluto, gumirane obloge, laminate, umetno travo, …

Polaganje talnih oblog, svetovanje, izmere

Vse tekstilne talne obloge, preproge, tekače, umetno travo lahko skrojimo in zarobimo po vaših željenih oblikah in dimenzijah. Storitev opravimo pri nas na sedežu podjetja, lahko tudi pri vas na domu ali vašem sedežu podjetja.

Krojenje in robljenje:

Izdelava preprog po meri za:

Za plovila

Za avtodome

Za kamp prikolice

Za mobilne hišice

Za avtomobile

Za Avtobuse

Izdelava stopniščnih oblog

Stopniščne obloge lahko imajo dekorativno vlogo, služijo kot varnost proti zdrsu, hkrati so zaščita lesenih lakiranih površin. Izdelamo lahko kakršnokoli obliko in dimenzijo na željo stranke, s pripadajočimi podesti. Izdelava stopniščnih oblog in podestov iz umetne trave služi predvsem za varnost v zimskih in deževnih dneh zunaj na spolzkih tleh, kot so ploščice in kamen.
Nudimo možnost naročila stopniščnih oblog po telefonu ali e-mailu, z možnostjo dostave po pošti.

Čiščenje preprog

Preproge čistimo s postopkom globinskega sesanja, strojno z mokrim krtačenjem, pri čemer uporabljamo kvalitetna profesionalna čistila. Globinsko izsesamo umazanijo in preprogo osušimo. S čiščenjem preproge ohranite njen videz, obstojnost tekstilnih vlaken, zagotovite daljšo življenjsko dobo preproge in ustvarite prijetnejše bivanje v vašem domu ali poslovnem prostoru. Na vašo željo preprogo odpeljemo in jo dostavimo.
Nudimo storitve čiščenja vseh vrst ostalih tekstilnih oblog in PVC, ki so vgrajene v vašem domu ali poslovnih prostorih. Pri tem uporabljamo kvalitetna profesionalna čistila in zaščitne premaze oz. samosvetleče emulzije, ki so okolju prijazna in ustrezajo vsem varnostnim predpisom. Zaščitni nanos je namenjen sami zaščiti talne obloge, lepšemu izgledu in lažjemu dnevnemu čiščenju talne obloge.

 

Čiščenje oblazinjenega pohištva

Kakovostno opravimo storitev čiščenja vseh vrst oblazinjenega pohištva. Uporabljamo okolju prijazna in kvalitetna profesionalna čistila. Postopek čiščenja – globinsko sesanje prahu in pršic, mokro krtačenje s čistili, izsesavanje umazanije in nečistoče, sušenje. Storitve opravljamo na našem sedežu podjetja. Na vašo željo blago odpeljemo in tudi dostavimo.

Polaganje tapet

Tapete so zopet postale trend. V naši prodajalni vam nudimo pestro izbiro visokokvalitetnih tapet različnih proizvajalcev, s tem pa tudi samo storitev polaganja. Nudimo vam ogled, svetovanje in izmere, vključno s predpripravo stene do končne izvedbe.

Izsuševanje vlažnih prostorov

Izsuševanje prostorov je nepogrešljivi del procesa v gradbeništvu – novogradnjah, adaptacijah in sanacijah prostorov, ki so jih prizadele vodne škode (poplave ali druga izlitja vode). Z umetnim hitrim sušenjem prostorov skrajšamo čas naravne poti sušenja, omogočimo hitrejši čas vgradnje talnih oblog, obdelavo sten oz. montažo stenskih oblog, preprečimo nastalo škodo in posledice, ki bi nastale vsled vlažnosti gradbenih substanc, tako prihranimo čas in denar. Najpomembneje pa je, da si v suhem domu ali poslovnem prostoru zagotovimo zdravo in prijetno bivanje.
Nudimo izposojo kondenzacijskih naprav za izsuševanje prostorov.

Pokličite:03 758 07 20
Pošljite povpraševanjeza ugodno ponudbo!
Ime in priimek:
Vaš e-mail naslov:
Telefon: