O nas2019-12-03T13:37:02+00:00

O nas

Družinsko podjetje Prenova d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 (Ustanovitelj Ramšak Emil st.), leta 2002 je prevzela vodenje podjetja hči Rozalija Skerbinšek in njen mož Roman Skerbinšek. 27 let poslovanja nam je na poslovnem področju prineslo mnogo različnih preizkušenj in izkušenj. Naše področje je  prodaja profesionalnega programa  strojev in orodja za polaganje talnih oblog, oprema  trgovin  za prodajo in skladiščenje vseh vrst  talnih oblog. Skozi leta smo naše delo nadgrajevali, se izpopolnjevali  v znanju na različnih področjih naše dejavnosti, tako tudi na področju vgradnje in prodaje talnih oblog. Leta 2001 smo zgradili novi poslovni prostor, ki nam je omogočil lažje in boljše pogoje za delo, s tem širitev dejavnosti, odprli smo  trgovino za prodajo talnih oblog, preprog in drugih pripomočkov, ki polepšajo in obogatijo vaš dom ali poslovni prostor.   

Kot kolektivu nam je v privilegij razvoj in napredek na vseh področjih, zato smo leta 2007 posvetili čas  razvoju vsebine medsebojnih odnosov, skozi Izobraževanja o Strpnosti  na Izobraževalnem Centru Eksena. Naši medsebojni odnosi v kolektivu  temeljijo na visokem nivoju, prav tako do naših cenjenih kupcev in poslovnih partnerjev.

Pri prodaji proizvodov in storitev smo odgovorni, natančni, hitroodzivni in zanesljivi. Znamo prisluhniti željam stranke in jim po najboljših močeh ustreči glede izbire materiala, nakupa proizvodov in storitev. S tem želimo omogočiti dolgoročno zadovoljstvo stranke, kar je tudi naše največje zadovoljstvo.

Vodstvo podjetja – direktor Roman Skerbinšek in direktorica Rozalija Skerbinšek

Vizija in poslanstvo

V našem podjetju želimo  biti  odgovorni v  odnosu do strank, strpni in spoštljivi, saj se zavedamo, da so to lastnosti človeka, ki prinašajo kvalitetno sodelovanje, komunikacijo in poslovanje.

Odgovornost do dela, hitra odzivnost, visok kriterij natančnosti in kvalitete, sposobnost prilagajanja  želji kupca , so naše vrline, zaradi katerih kvalitetno opravimo storitve,  s  strpnostjo obvladujemo  zahtevne situacije   in se soočamo z novimi  izzivi.

Vedno znova stremimo k obojestranskemu  zadovoljstvu!

Pokličite:03 758 07 20
Pošljite povpraševanjeza ugodno ponudbo!
Ime in priimek:
Vaš e-mail naslov:
Telefon: